Team Sportia och Lodon på Dialogkonferensen 2017

Team Sportia och Lodon på Dialogkonferensen 2017

Under konferensen som pågår 27-30 augusti 2017 kommer nedan ämnen föreläsas om, ventileras och diskuteras:

  • Kund lojalitet och kund upplevelser
  • Digital, Content och Mobile marketing
  • Brand building
  • CRM
  • Social Media 

Lodon och Team Sportia kommer tala om den digitala resa som Team Sportia påbörjade 2015 med Lodon som teknisk och strategisk partner, för att kunna erbjuda bättre kundupplevelser oavsett kanal – omni har varit ett av ledorden igenom processen. 

Det är en resa utan slutdestination men där man redan nu nått många delmål och sett fina resultat. 

Måndag 28 augusti kan man lyssna på denna föreläsning men hela konferensen bjuder på många mycket intressanta föredrag som bör vara viktiga för den som sysslar med digital kommunikation av något slag.

Här hittar du länken till anmälan https://www.dialogkonferansen.no/2017/?page=registration

Om Team Sportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr samt en webbshop. För kedjan är det ett viktigt mål att kunna erbjuda såväl den professionella utövaren det han behöver likväl som motionären. Utöver deltagande på Vätternrundan och Vansbrosimningen, som ingår i En Svensk Klassiker, har företaget under många år haft ett nära samarbete med O-ringen. 2013 inleddes certifieringen av officiella Klassikerbutiker och idag är fem Team Sportia butiker runt om i landet Officiella Klassikerbutiker. Webbshopens främsta syfte är att erbjuda ett brett sortiment och god service till de som ska genomföra En Svensk Klassiker, men inte har tillgång till någon av specialistbutiker, men där finns även en hel del övrigt utbud att ta del av.

Om Lodon

Lodon är ett, inom IT-branschen, ledande konsultföretag med fokus på att på att integrera och implementera eCommerce, Marketing och CRM mjukvara hos medelstora och stora företag inom hela Europa.
Målet är att alltid ligga i framkant i den snabba och konstant föränderliga tekniska utvecklingen inom dessa områden. Konsulterna är specialister med djup teknisk och strategisk kompetens inom områden som rör Digital CX, Customer Experience.

Kontakt

Martin Forsberg, VD Lodon AB, 0733-86 66 71 eller martin.forsberg@lodon.se